Feltétel nélküli alkotás az elhivatott pillanatokért..
A r t a n t i q
2010

2010

Szuper mondat jön: 2010 után sokkal gyakrabban foglalkoztam fotózással, mint 2010 előtt.
Céljaim elérése érdekében hivatalosan is fotográfus és fotótermék-kereskedő lettem.
Már 6 évesen arra törekedtem egy csodálatos panorámás panellakás 10. emeletén hogy rendszeresen bátyámra hozzam a frászt ideiglenes fotó laborjában. Igen, panel fürdőszobából kialakított „tesós” sötétkamra, ahol minden egyes „nemkívánatos” fénycsóva zavaró tényező lehet a fényérzékeny anyagok szempontjából. Sokszor rányitottam az ajtót, és most már tudom, miért kaptam annyi szemrehányást. Ezúton is bocsánatot kérek tőle. A negatív szárításával kapcsolatos pormentes helyi történet, a fregolin száradó zoknik mellett indult útjára..
Valahányszor besütött a nap az ablakon, a fény rengeteg kreatív ötletünkhöz járult hozzá. Meghatározó élményt nyújtott ahogyan láttam kinyílni a piros és sárga tulipánokat a vázában. Az árnyékoknak és fényeknek volt köszönhető hogy ezeregy színben pompázhatott kicsiny szobánk, ahol ősszel olyan csodás melegszínű fényjátékok ösztönöztek minket közös álmodozásra.

A mai napig szeretek játszani fényekkel, harmonizálni természet tökéletes eleganciájával az évszakok váltakozásának köszönhetően. Az őszi meleg színek, gesztenyebarnára öltöztetve a tájat, nem csupán nagy sétákra ösztönöznek. Ezért is van akkora sikerük az őszi fotózásoknak!
Most már saját, meghitt, igényesen kialakított stúdiómban is várlak benneteket hogy még sok forgatókönyvet keltsünk együtt életre, hogy elképzeléseitek megvalósuljanak valami egészen különleges megvilágításban!